Food Safety AB lanserar en ny hemsida

0
100
(c) Food Safety AB

Syns man inte så finns man inte!

Så enkelt kan man sammanfatta alla företags marknadsaktiviteter oavsett vilket bransch man är verksam inom.

ADVERTISEMENT

För oss som arbetar inom livsmedelsbranschen är naturligtvis också viktigt att synas på internet men även i sociala media.

Food Safety AB har valt att synas på:

www.utbildning.se

www.mynewsdesk.com

samt @instagam och @twitter

Våra egna siter:

www.foodsafety.se

www.myfoodsafety.se

Våra kunder hittas oss enklast via vår hemsida www.foodsafety.se som nu har fått ett nytt utseende och delvis också en ny design. Vi håller oss till principen: ”Keep it simple” och vill att våra kunder ska hitta enkelt och utan krångliga menyer, rörigt innehåll eller alldeles för många knapptryckningar.

Vi har också valt fotografier från vår egen verksamhetsutövning och som har tagits av våra egna konsulter. På det sättet känner vi oss hemma eftersom vi känner igen bilderna.

Det nya är att vi berättar mer om vår plattform MyFoodSafety.

Allt fler av våra kunder väljer elektroniskt egenkontrollprogram där kontrollerna görs direkt i en applikation som man installerar på sin Iphone eller surfplatta. Således inga pärmar och inget papper för egenkontroll.

Om ni i dagsläge arbetar efter pärmar och papper och känner vill komma till den IT baserade papperslösa världen tveka inte att kontakta oss så kan vi visa er hur enkelt är det att göra kontrollerna i en telefon eller surfplatta.